Facemapping

Huidanalyse waarbij we exact aantonen wat de conditie van je huid is. We adviseren je over welk product voor jou het meest optimaal is om je huid in optimale conditie te houden. Dit is én resultaatgericht én kostenefficiënt.

Face mapping is 15 minuten gratis.

Huidverzorging

INTENSE VOEDING 45 minuten 30,00
Je huid volledig gevoed. Je hebt weer een babyhuidje!

 

SJIEK DE FRIEMEL 75 minuten 40,00
Verschillende reinigingen van de huid. Onzuiverheden foetsie. En natuurlijk mag de klassieke gezichtsmassage niet ontbreken.

 

MEISJES VAN VIJFTIG 75 minuten 40,00
Een rimpeltje hier en daar mag gerust, zolang de basis maar goed is. Tijdens deze facial geven we de huid de zuivering en cel vernieuwing die ze nodig heeft. Je huid zal weer stralen en er onmiskenbaar zacht en verzorgd uitzien.

Bij gezichtsbehandelingen van 75 minuten geven we je een hand-, voet of nekmassage terwijl het masker inwerkt. Het epileren, verven wenkbrauwen  en harsen van het gezicht zijn inbegrepen.

Huidverbetering

Therapeutische huid verbeterende behandelingen

BEAUTIES SIGNATURE FACIAL with Dermalogica
De meest geboekte en beste op maat gemaakte facial van Nederland. Na een huidanalyse en inventarisatie van je wensen creëert Beauties dé behandeling die jij nodig hebt.

 

FREE MASSAGE
Kies een hoofdhuid-, voet-, nek & schouder of handmassage tijdens het masker bij je BEAUTIES SIGNATURE FACIAL (MEDIUM AND LARGE)

Small, 35 min €45
Medium, 50 min €60
Large, 75 min €80

 

MICRODERMABRASIE 45-60 minuten 49,50
Door middel van microkristallen wordt de bovenste laag van de huidcellen verwijderd, waardoor er een nieuwe, jonge en vooral gladde huid aan de oppervlakte komt. Uiterst effectief voor het bestrijden van fijne lijntjes, lIttekens, pigmentvlekken, vlekken en doffe huid

Powerzone

Powerzonebehandelingen pakken jouw probleem direct aan. Een mega snelle behandeling gericht op resultaat in 20 minuten tijd. Geen gedoe, kleding mag je gewoon aanhouden we werken immers doelgericht op jouw probleemzone.

Ideaal voor bijvoorbeeld een bruiloft, feestje of na een lange reis.

 

I GOT MY EYES ON YOU 25,00
Zwellingen, lijntjes, verlies van elasticiteit of donkere kringen? Deze oogbehandeling is speciaal ontwikkeld met peptides. Om zacht te kunnen exfoliëren, hydrateren en verstevigen.

 

LI LA LIPS 25,00
Een conditionerende liptreatment. Herstelt de beschadigde lipomgeving. Door middel van peptides en herstellende vitamines worden de fijne lijntjes verminderd rondom de mond.

 

AGE REPAIR 25,00
Iedereen wil een goede huidconditie. Deze behandeling zorgt daarvoor. Door revitaliseren en het bestrijden, zie je direct resultaat na het exfoliëren.

 

HYDRATION BOOST 25,00
Deze intens hydraterende behandeling hydrateert en voedt de dorstige huid. Dofmakende dode huidcellen worden op milde wijze verwijderd om de met vocht gevulde cellen eronder naar de oppervlakte te krijgen en droogtelijnen te verminderen. Krijg een verfriste, opgeknapte huid in een handomdraai. Perfect voor iedereen die vermoeid is of veel gereisd heeft.

 

SUMMER SAVE 25,00
Te lang op het strand gelegen? Een festival bijgewoond? Je huid is een geweldige graadmeter en onthoudt alles. Iedere keer dat we onszelf te veel bloot stellen aan UV wordt bij elkaar opgeteld. Met als resultaat? Roodheid, hyperpigmentatie en voortijdige veroudering. Herstel, hydrateer voor een gezonde frisse huid, nu en in de toekomst.

 

EXFOLIATION 25,00
De intensieve exfoliërende behandeling! Hyrdroxyzuren en retinol verwijderen de dode doffe huidcellen. De vitamines, plantenextracten en petides verstevigen de huid. En gaan de zichtbare tekenen van huidveroudering tegen. Resultaat: een gezonde, heldere stralende huid.