Voor de echte man. Geen gedoe, gewoon duidelijke taal. Alle gezichtsbehandelingen werken natuurlijk ook voor mannen. Vandaar hebben wij speciaal voor de man een aantal behandelingen ontwikkeld. Een advies: scheer je niet voor de behandeling. Zo kun je huidirritaties voorkomen.

 

FACE LOGIC 15 minuten GRATIS
Huidanalyse waarbij we exact aantonen wat de conditie van je huid is. We adviseren je over welk product voor jou het meest optimaal is om je huid in optimale conditie te houden. Dit is niet alleen resultaatgericht, maar ook kostenefficiënt.

 

MEN TREATMENT 45 minuten €35,00
Dit is een mannelijke variant op de facials. Deze is opgebouwd uit verschillende ontspannende stappen met een diepreinigende werking. Ook zullen de ingrediënten ervoor zorgen dat je huid een flinke boost en een verzorgde uitstraling krijgt. Tijdens het masker krijg je een ontspannende nek-, schoudermassage.

 

DE HEERTJES VAN VEERTIG 60 minuten €40,00
Met onze anti-aging special voor de man gaan we met actieve werkstoffen dieper op de huid werken. Want die rimpeltjes mogen toch nog wel even wachten. Als afsluiting van de behandeling een gezicht- nekmassage.

 

FEET FOR HIM 45- 60 minuten 25,00
Eeltvrije voetjes! De voeten worden intensief verzorgd. Nagels geknipt, gepolijst en eelt wordt verwijderd.

 

ONTHARING
BACK WAX 25,00
CHEST WAX 20,00
EPILEREN 10,00