Beauties, je huid verdient meer dan alleen maar verwennerij!

Midden in het land vind je de salon. Gelegen aan de provinciale weg tussen Veenendaal en Rhenen. Ik heet je van harte welkom!

Beauties is een unieke plek voor heerlijke gezichts- en lichaamsbehandelingen met zorg en deskundigheid uitgevoerd. Voor dames en heren die hoge eisen stellen aan hun uiterlijke verzorging. Vandaar heb ik een speciaal beautymenu ontwikkeld, met een gevarieerd aanbod. Opgebouwd uit verschillende behandelingen zoals: pedicure- en manicure, massages, epileren van wenkbrauwen, verven van wimpers en wenkbrauwen. Maar ook huidverzorgende en huid verbeterende beautybehandelingen. Voor een mooie egale- baby zachte huid.

Het vak schoonheidsspecialiste is voor mij een passie, ik vind het elke keer weer een uitdaging om klanten een geschikte behandeling te bieden en te adviseren in het gebruik van huidverzorging en verbetering.  Wat ik ook erg belangrijk vind is dat de klant zich op zijn/haar gemak voelt en er daardoor een ‘persoonlijke’ band wordt opgebouwd. Immers: vanuit een goed vertrouwen kan je nog beter ontspannen en genieten van de behandeling.

Ik werk met bewezen producten van Dermalogica en Tyro.

Genieten in de salon kan van maandag tot en met vrijdag. Kijk bij het kopje contact even voor de openingstijden.

 

Lieve groet, Kimberly 

Kimberly

Volg Beauties op Facebook. Dan blijf je op de hoogte van de nieuwste trends en tips. En geniet je van allerlei voordelen